| KüReSeL IsInMa | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yAsEmİn webmaster
Mesaj Sayısı : 581 Yaş : 31 nerden : istanbul hepsi kahramanın : sorulurmu yasemin tabıkıde:) Kendini anlat : m@ny@kxx Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: KüReSeL IsInMa Salı Nis. 24, 2007 8:12 am | |
| arkadaşlar hayatımız tehlıke altında artık uykudan uyanma vaktı geldı.kuresel ısınma için birşeyler yapmalıyız.bızım gıbı nıce yenı nesıller gelıcek bu dunyaya onların boyle bır dunyada yasamasına ızın vermemeliyiz.evımızde ne kadar boşuna yanan elektrık,boşuna akan su varsa kapatalım.bızımde dunyaya bırazda olsa katkılarımız olsun.
bana destek veren herkese teşekkur ederım.
nott=kuresel ısınma hakkındakı haberlerı resımlerı burada paylaşabılrısınız. | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
Mesaj Sayısı : 326 Yaş : 31 nerden : istanbull hepsi kahramanın : webmaster Kendini anlat : deli dolu cıvıl cıvılll Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Salı Nis. 24, 2007 10:31 am | |
| yandk kısım kuruyup gitcess insanların bi dur demesi lazım artık hilal c.başkanı gıbı konustun : bana destek veren herkese tes. ederım fln haklısın bizim ulkede cok duyarsız yaa | |
|
| |
nil ılık üye
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Salı Nis. 24, 2007 11:57 am | |
| çok haklısın kuzencım sana desteğım sonuna kadar | |
|
| |
MY Co-Admin
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 28 nerden : trabzon hepsi kahramanın : herkes olur valla Kendini anlat : çok maxyak biriyim yaw Kayıt tarihi : 05/03/07
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Salı Nis. 24, 2007 12:17 pm | |
| evet arkadaşlar hala bişeyler yapabiliriz haydi koyulalım odamızın ışıklarını söndürmekle başlayabilirz nasıl olsa bilgisayarın ışığı var | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
Mesaj Sayısı : 581 Yaş : 31 nerden : istanbul hepsi kahramanın : sorulurmu yasemin tabıkıde:) Kendini anlat : m@ny@kxx Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Salı Nis. 24, 2007 2:52 pm | |
| yanı greklı olmayan herseyı sondurelım kapatalım yanı bıseyler yapalım olmazkı boyle ya | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
Mesaj Sayısı : 326 Yaş : 31 nerden : istanbull hepsi kahramanın : webmaster Kendini anlat : deli dolu cıvıl cıvılll Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Çarş. Nis. 25, 2007 11:37 am | |
| 3-5 kişinin yapmasıyla olmaz arkadaslar dımı herkes soluyo ama faaliyete geçen yok (siz diil televizyonda konusuolar konusuolar ama bişey yok ortada hala) | |
|
| |
MY Co-Admin
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 28 nerden : trabzon hepsi kahramanın : herkes olur valla Kendini anlat : çok maxyak biriyim yaw Kayıt tarihi : 05/03/07
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Perş. Nis. 26, 2007 9:53 am | |
| arkadaşlar herkes diyo kimse bişi yapmıyo biz mi yapcaz böyle demese herkes bişeyler ortaya çıkar belki de itiraf ediyorum yani ben bile diyorum bazen | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 nerden : Yaseminin yanından cola içtik askımla hepsi kahramanın : Yoshym Kendini anlat : çok manyaxx ve çok çılgın bi kişilik Kayıt tarihi : 25/03/07
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Perş. Nis. 26, 2007 12:18 pm | |
| bise küresel ısınma ile ilgili okulda bi slayt izlettiler sonumuz felaket ya en azından artık durduramayız ama çölleşmeyi fln geciktrebiliriz< sadece benim yapmamla bişi olmas boşver gitsin demeyin bisim gibi bir kaç insan daha duyarlı olsa 1 yıl kazanırız ya ya gereksiz yere yanan ışığı söndürmeniz bile bisim için fayda bu dünyada bizler yasıyoruz ltfn biraz duyarlı olun kendi mezarımızı kendimiz kazmayalım | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Cuma Nis. 27, 2007 9:31 am | |
| - MY demiş ki:
- arkadaşlar herkes diyo kimse bişi yapmıyo biz mi yapcaz böyle demese herkes bişeyler ortaya çıkar belki de itiraf ediyorum yani ben bile diyorum bazen
işte böyle dıyen insanlar yuzunden dunya mahfoldu zaten.denızın dedığı dğru bu kadar duyarsız olmayın kendi mezarımızı kendımız kazıyoruz valla sonumuz vahım | |
|
| |
MY Co-Admin
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa C.tesi Nis. 28, 2007 9:00 am | |
| evet arkadaşlar hepiniz haklısınız bizim burda arkadaşlarımla yapmamız saçma çünkü tonya da oturuyoruz burayı görseniz hep ağaç kaplı ama siz orda yapabilirsiniz arkadaşlarınızla | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa C.tesi Nis. 28, 2007 2:17 pm | |
| orası agaz kaplı tamam ama 2 sene sonra ne olucak oraya yapılacak olan planları bılıyormusun kı oyle konuşuyorsun bıde nedn boyle dusunduğunu anlamamaktyım bızım burası ii siz dusunun dersmiş gibi konuşuyorsun bence çok yanlış dusunuyorsun yazık.. | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa C.tesi Nis. 28, 2007 9:43 pm | |
| | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 nerden : Yaseminin yanından cola içtik askımla hepsi kahramanın : Yoshym Kendini anlat : çok manyaxx ve çok çılgın bi kişilik Kayıt tarihi : 25/03/07
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Paz Nis. 29, 2007 2:45 am | |
| - MY demiş ki:
- evet arkadaşlar hepiniz haklısınız
bizim burda arkadaşlarımla yapmamız saçma çünkü tonya da oturuyoruz burayı görseniz hep ağaç kaplı ama siz orda yapabilirsiniz arkadaşlarınızla bencede bu sölediğin çok yanlış esen sonuçta sizin dersiniz olmaya bilir ama siz oırada çevreyi kirleterek dikkate almayarak tüm ülkedeki küresel ısınma riskini arttırıyosunuz yani ülkenin öbür ucunda yapılan ülkenin diğer ucunuda etkiliyo bence yanlış düşünüyosun | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Paz Nis. 29, 2007 2:50 am | |
| - yosh_denis demiş ki:
- MY demiş ki:
bizim burda arkadaşlarımla yapmamız saçma çünkü tonya da oturuyoruz burayı görseniz hep ağaç kaplı ama siz orda yapabilirsiniz arkadaşlarınızla bencede bu sölediğin çok yanlış esen sonuçta sizin dersiniz olmaya bilir ama siz oırada çevreyi kirleterek dikkate almayarak tüm ülkedeki küresel ısınma riskini arttırıyosunuz yani ülkenin öbür ucunda yapılan ülkenin diğer ucunuda etkiliyo bence yanlış düşünüyosun çok haklısın | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Paz Nis. 29, 2007 9:22 am | |
| - ErEn demiş ki:
- yosh_denis demiş ki:
- MY demiş ki:
bizim burda arkadaşlarımla yapmamız saçma çünkü tonya da oturuyoruz burayı görseniz hep ağaç kaplı ama siz orda yapabilirsiniz arkadaşlarınızla bencede bu sölediğin çok yanlış esen sonuçta sizin dersiniz olmaya bilir ama siz oırada çevreyi kirleterek dikkate almayarak tüm ülkedeki küresel ısınma riskini arttırıyosunuz yani ülkenin öbür ucunda yapılan ülkenin diğer ucunuda etkiliyo bence yanlış düşünüyosun çok haklısın katılıyorum | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
| |
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Ptsi Nis. 30, 2007 6:45 am | |
| | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Ptsi Nis. 30, 2007 7:42 am | |
| haklıyım dimi katılın bana katılın bana | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Ptsi Nis. 30, 2007 11:22 am | |
| katılıyorum ama gülmekten hhahaha şaka şaka haklısın cnm | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Salı Mayıs 01, 2007 10:03 am | |
| :D:D:D:D | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Çarş. Mayıs 02, 2007 5:33 am | |
| yaaa dünyada bir seyi değiştirmewm için bana bir dilek hakkı verseler küresel ısınmayı yok ederdim | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Çarş. Mayıs 02, 2007 8:54 am | |
| | |
|
| |
MY Co-Admin
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Çarş. Mayıs 02, 2007 9:14 am | |
| yaw kotktum dövmeyin tamam bişey demedim zaten burası bir kaç yıl sonra üniversiteler şeyler yollar falan dolcak ama biz gene bir şey yapamıyoruz herşey o büyüklerin yüzünden işte belediye başkanı ben olcaktım ki | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Çarş. Mayıs 02, 2007 10:03 am | |
| hahhaha | |
|
| |
MY Co-Admin
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Çarş. Mayıs 02, 2007 10:04 am | |
| bi yol yapılcakmış ta biliyo msunuz burda doğal gaz yok ne güzel | |
|
| |
| KüReSeL IsInMa | |
|