eren_cemre ılık üye
Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 29 nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hepsi kahramanın : ERENVE CEMRE ÇÇOK SEVİYORUM SANA ÖLÜRÜM EREN ve cemre AŞKIM Kendini anlat : İSMİM ELA GÖZLERİM ELA SAÇLARIM KUMRAL Kayıt tarihi : 17/05/07
| Konu: ATİYE DENİZ Salı Haz. 05, 2007 8:00 am | |
| 1997 yılında ülkemizi temsil eden “Dinle”den Tarkan’ın gelmiş geçmiş en büyük hiti “Şımarık”a, hatta Eurovision birincimiz Sertab’ın “Everyway that I can”ine kadar ‘pop soslu oryantal’ tanımlamasına giren bir çok Türk şarkısı yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da ilgi gördü. Bu topraklardan çıkan müzik kategorisinde değerlendirilebilecek en son şarkı ise kuşkusuz Avrupa’da şimdiden ciddi bir hayran kitlesi olan Atiye Deniz’in “Don’t Think (Sanma)” şarkısı… Adını her geçen gün daha çok duyduğumuz Atiye’nin Avrupa’da şimdiden bir hayran kitlesi oluşmuş durumda. “Batı soslu oryantal yerine oryantal soslu batı müziği”, sonrası için umut verici bir deneme olarak karşımıza çıkıyor. | |
|
BtUu_ErEn site delisi
Mesaj Sayısı : 326 Yaş : 31 nerden : istanbull hepsi kahramanın : webmaster Kendini anlat : deli dolu cıvıl cıvılll Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: ATİYE DENİZ Salı Haz. 05, 2007 8:22 am | |
| saolasın :DD:D | |
|
yosh_denis sıcak üye
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 nerden : Yaseminin yanından cola içtik askımla hepsi kahramanın : Yoshym Kendini anlat : çok manyaxx ve çok çılgın bi kişilik Kayıt tarihi : 25/03/07
| Konu: Geri: ATİYE DENİZ Çarş. Haz. 06, 2007 5:02 am | |
| tşk | |
|
yAsEmİn webmaster
Mesaj Sayısı : 581 Yaş : 31 nerden : istanbul hepsi kahramanın : sorulurmu yasemin tabıkıde:) Kendini anlat : m@ny@kxx Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: Geri: ATİYE DENİZ Perş. Haz. 07, 2007 8:34 am | |
| | |
|
tuba soğuk üye
| Konu: Geri: ATİYE DENİZ Cuma Ara. 07, 2007 11:05 am | |
| ben tuba sizi çok seven bir hayranınız hepsinin büyük bir hayranı .hepsiyi çok seviyorum.ve onlar biririnden güzeldir.....[/u][/url] | |
|