| en çok sevilen | |
|
+10nil serkann Dandini BtUu_ErEn CaDi~~ ~~sTaR_LoLi~~ eren hastası ecenurcuk: yosh_denis MY yAsEmİn 14 posters |
|
en çok kımı sevıyorsunuz? | eren | | 45% | [ 5 ] | yasemın | | 45% | [ 5 ] | cemre | | 0% | [ 0 ] | gülçin | | 9% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 11 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
yAsEmİn webmaster
Mesaj Sayısı : 581 Yaş : 31 nerden : istanbul hepsi kahramanın : sorulurmu yasemin tabıkıde:) Kendini anlat : m@ny@kxx Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: en çok sevilen C.tesi Mart 10, 2007 10:07 am | |
| | |
|
| |
MY Co-Admin
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 28 nerden : trabzon hepsi kahramanın : herkes olur valla Kendini anlat : çok maxyak biriyim yaw Kayıt tarihi : 05/03/07
| Konu: Geri: en çok sevilen Salı Mart 20, 2007 8:23 am | |
| | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
Mesaj Sayısı : 581 Yaş : 31 nerden : istanbul hepsi kahramanın : sorulurmu yasemin tabıkıde:) Kendini anlat : m@ny@kxx Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: Geri: en çok sevilen Cuma Mart 23, 2007 7:35 am | |
| | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 nerden : Yaseminin yanından cola içtik askımla hepsi kahramanın : Yoshym Kendini anlat : çok manyaxx ve çok çılgın bi kişilik Kayıt tarihi : 25/03/07
| Konu: Geri: en çok sevilen Paz Mart 25, 2007 9:56 am | |
| - ***yasemin*** demiş ki:
- yasemınım bıtanemmmm
sende benim gibi yasemini seviyosun | |
|
| |
MY Co-Admin
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 28 nerden : trabzon hepsi kahramanın : herkes olur valla Kendini anlat : çok maxyak biriyim yaw Kayıt tarihi : 05/03/07
| Konu: Geri: en çok sevilen Ptsi Mart 26, 2007 9:08 am | |
| | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: en çok sevilen Cuma Mart 30, 2007 1:17 pm | |
| - yosh_denis demiş ki:
- ***yasemin*** demiş ki:
- yasemınım bıtanemmmm
sende benim gibi yasemini seviyosun ewet hemde nasıllll | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: en çok sevilen Cuma Mart 30, 2007 1:17 pm | |
| - yosh_denis demiş ki:
- yasemınım bıtanemmmm
sende benim gibi yasemini seviyosun ewet hemde nasıllll | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 nerden : Yaseminin yanından cola içtik askımla hepsi kahramanın : Yoshym Kendini anlat : çok manyaxx ve çok çılgın bi kişilik Kayıt tarihi : 25/03/07
| Konu: Geri: en çok sevilen Paz Nis. 01, 2007 2:32 am | |
| - ***yasemin*** demiş ki:
- yosh_denis demiş ki:
- yasemınım bıtanemmmm
sende benim gibi yasemini seviyosun
ewet hemde nasıllll ama sevilmicek gibide değil yani | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: en çok sevilen Paz Nis. 01, 2007 10:45 am | |
| - yosh_denis demiş ki:
- yosh_denis demiş ki:
- yasemınım bıtanemmmm
sende benim gibi yasemini seviyosun
ewet hemde nasıllll ama sevilmicek gibide değil yani aynen oyle cnm | |
|
| |
eren hastası ecenurcuk: sıcak üye
| Konu: Geri: en çok sevilen Cuma Nis. 06, 2007 12:08 pm | |
| ya bişi dicem kızlar bn koyu bi erenciyim ve onun için ölürümmmm ama siz ne diodunuzzz hepsi geyik de bn onlar içinm ölemem o kadar bağımlı değilim o zaamann cnm demeyede hakkınız yok değil mi | |
|
| |
MY Co-Admin
| Konu: Geri: en çok sevilen C.tesi Nis. 07, 2007 5:26 am | |
| | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
| Konu: Geri: en çok sevilen C.tesi Nis. 07, 2007 5:42 am | |
| tmm ben de yasemini seviyorum ama belkide hiç yakından görmediğin kişiler için ölünmez yasemini, grup hepsiyi seviyorum çok tatlılar fln ama acıkcada sölüyorum onlar için ölmem ne yani onlar sana bizi seviyosan bizim için intihar et fln deseler(gerçi böle bişi sölemezler) intiharmı etceksin | |
|
| |
MY Co-Admin
| Konu: Geri: en çok sevilen C.tesi Nis. 07, 2007 9:42 am | |
| - yosh_denis demiş ki:
- tmm ben de yasemini seviyorum ama belkide hiç yakından görmediğin kişiler için ölünmez yasemini, grup hepsiyi seviyorum çok tatlılar fln ama
acıkcada sölüyorum onlar için ölmem ne yani onlar sana bizi seviyosan bizim için intihar et fln deseler(gerçi böle bişi sölemezler) intiharmı etceksin valla arkadaşlar ben o kızın büşra mıydı işte ne söylediğini anlamadım öylesine yani dedim | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
| Konu: Geri: en çok sevilen C.tesi Nis. 07, 2007 10:05 am | |
| ecenin sölediğinimi diyosun cnm ? | |
|
| |
~~sTaR_LoLi~~ ılık üye
| Konu: Geri: en çok sevilen C.tesi Nis. 07, 2007 10:11 am | |
| | |
|
| |
MY Co-Admin
| Konu: Geri: en çok sevilen C.tesi Nis. 07, 2007 10:16 am | |
| evet büşranın söylediğini | |
|
| |
| Konu: Geri: en çok sevilen C.tesi Nis. 07, 2007 12:50 pm | |
| bnm sölediğime cevap verirmisin esenciğimm diom ki eger eren için ölmessen ki sitedeki herkes böle düşünüor bn hariç bn erenime öle bi bagandım ki canımı veririmm aynı zamanda onun için yasarımda yasıorumda ölmesseniz onlar için o zaman ona canım demeye hakkın yokk | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
| Konu: Geri: en çok sevilen Paz Nis. 08, 2007 3:54 am | |
| tmm arkadaslar herkesin fikrine saygı duymak lazım | |
|
| |
CaDi~~ soğuk üye
| Konu: Geri: en çok sevilen Ptsi Nis. 09, 2007 11:43 am | |
| ewet haklısın cnm busrayada sorun valla bn koyu bi eren fanıyım bizim okulda konsere gelicektiler izme gunkeri varmıs o zmn gelemdiler erenimi göremedim die oturdum ağladım herkes bana bakıp guluodu bn eren için ölürüm!! | |
|
| |
MY Co-Admin
| Konu: Geri: en çok sevilen Salı Nis. 10, 2007 7:22 am | |
| ben eceye katılmıyorum çünkü insan yakından tanımadığı biri için ölmezz ayrıca sen ölsen o nereden bilicek öldüğünü saçmalık bu dediklerin başka bir şey değil | |
|
| |
CaDi~~ soğuk üye
| Konu: Geri: en çok sevilen Perş. Nis. 12, 2007 8:56 am | |
| - CaDi~~ demiş ki:
- ewet haklısın cnm busrayada sorun valla bn koyu bi eren fanıyım bizim okulda konsere gelicektiler izme gunkeri varmıs o zmn gelemdiler erenimi göremedim die oturdum ağladım herkes bana bakıp guluodu bn eren için ölürüm!!
demiştim ewwt onu seviorum hmde çok ama mantıqlı dusunnuce sizede saçma geLmioRmu?? | |
|
| |
| Konu: Geri: en çok sevilen Paz Nis. 15, 2007 5:09 am | |
| esenciğim bn onu yakından tanımasamda erenimi kalbimde tasıyıp kalbimde hissttiğim için bn onun için ölürümde yasamyı göze alırımdA | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
Mesaj Sayısı : 326 Yaş : 31 nerden : istanbull hepsi kahramanın : webmaster Kendini anlat : deli dolu cıvıl cıvılll Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: en çok sevilen Salı Nis. 17, 2007 7:12 am | |
| erenim aşkım benim sen çokkkk seviyorum (bu arada gülçin ve cemreyi seven yok bu sitede galiba ) | |
|
| |
| Konu: Geri: en çok sevilen Çarş. Nis. 18, 2007 12:28 am | |
| vardır canım bn ce en çok sevilen gülçinn | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
Mesaj Sayısı : 326 Yaş : 31 nerden : istanbull hepsi kahramanın : webmaster Kendini anlat : deli dolu cıvıl cıvılll Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: en çok sevilen Çarş. Nis. 18, 2007 8:24 am | |
| ya oy vermedıklerı ıcın ole dedım. bence eren ve yasemın | |
|
| |
| en çok sevilen | |
|