| tuttukları takımlar | |
|
+3eren hastası ecenurcuk: yAsEmİn yosh_denis 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
yosh_denis sıcak üye
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 nerden : Yaseminin yanından cola içtik askımla hepsi kahramanın : Yoshym Kendini anlat : çok manyaxx ve çok çılgın bi kişilik Kayıt tarihi : 25/03/07
| Konu: tuttukları takımlar Paz Mart 25, 2007 10:14 am | |
| eren:bjk cemre:gs yasemin:fb gülçin:milli takımlı | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
Mesaj Sayısı : 581 Yaş : 31 nerden : istanbul hepsi kahramanın : sorulurmu yasemin tabıkıde:) Kendini anlat : m@ny@kxx Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: Geri: tuttukları takımlar Cuma Mart 30, 2007 1:25 pm | |
| hayır eren gs yasemın fb cemre bjk gulçin takım tutmuyor | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 nerden : Yaseminin yanından cola içtik askımla hepsi kahramanın : Yoshym Kendini anlat : çok manyaxx ve çok çılgın bi kişilik Kayıt tarihi : 25/03/07
| Konu: Geri: tuttukları takımlar Paz Nis. 01, 2007 2:21 am | |
| prdn ben öle biliyodum ama bi arastırma yaptım hepsi severlerin yarısı senin dediğin gibi yarısı benim dediğim gibi biliyo | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
Mesaj Sayısı : 581 Yaş : 31 nerden : istanbul hepsi kahramanın : sorulurmu yasemin tabıkıde:) Kendini anlat : m@ny@kxx Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: Geri: tuttukları takımlar Paz Nis. 01, 2007 10:50 am | |
| taamm cnm ben roportajda okumuştum ondan dolayı | |
|
| |
eren hastası ecenurcuk: sıcak üye
| Konu: Geri: tuttukları takımlar C.tesi Nis. 07, 2007 3:48 am | |
| hyr bnde lig tv de hepsiyiizldeim kendi agızlarıyla sölediler , eren:bjk cemre:gs gülçin:takım tutmuo (ama süper kalecilik yaparmış) yasemin:fb | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: tuttukları takımlar C.tesi Nis. 14, 2007 8:15 am | |
| - eren hastası ecenurcuk: demiş ki:
- hyr bnde lig tv de hepsiyiizldeim kendi agızlarıyla sölediler ,
eren:bjk cemre:gs gülçin:takım tutmuo (ama süper kalecilik yaparmış) yasemin:fb bende izledim onu ama ole bısey demedıler roportajlarında benım dedığim gibi yazıodu | |
|
| |
MY Co-Admin
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 28 nerden : trabzon hepsi kahramanın : herkes olur valla Kendini anlat : çok maxyak biriyim yaw Kayıt tarihi : 05/03/07
| Konu: Geri: tuttukları takımlar C.tesi Nis. 14, 2007 8:58 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: tuttukları takımlar Paz Nis. 15, 2007 5:19 am | |
| bn izledim öle diodu hatta ekrana tek tek resimleri gelip sölemişti en basındaa | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: tuttukları takımlar Ptsi Nis. 16, 2007 10:04 am | |
| offfffffffffffffffffff ama roportajlarını okursan gorursunnnnnn | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
| Konu: Geri: tuttukları takımlar Salı Nis. 17, 2007 2:32 am | |
| | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
Mesaj Sayısı : 326 Yaş : 31 nerden : istanbull hepsi kahramanın : webmaster Kendini anlat : deli dolu cıvıl cıvılll Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: tuttukları takımlar Salı Nis. 17, 2007 7:29 am | |
| bende hilalin bildiği gibi biliyorum.
eren : gs yoshy: fb cemre:bjk gülçin:tutmuyo ama milli maçlar dışında | |
|
| |
| Konu: Geri: tuttukları takımlar Çarş. Nis. 18, 2007 1:22 am | |
| tamamda hilal neden kızıon ki bu kadar bn öle izledim sen böl e okumuşsun napim yani,i | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: tuttukları takımlar Perş. Nis. 19, 2007 2:25 pm | |
| ay kızmadım ama sende yanı uzerıne gıtme olayın | |
|
| |
hepsici_bozat sıcak üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 27 nerden : giresun hepsi kahramanın : sorulur mu yha tabikide yasemin Kendini anlat : ben m@ny@k biriyim dans tutkum var hepsiyi ç o+10000k seviyorum valla çok espiriktüelimdiradım tuğçe Kayıt tarihi : 30/09/07
| Konu: Geri: tuttukları takımlar Paz Eyl. 30, 2007 8:10 am | |
| benim bildiğim şu Eren:Galatasaray Gülçin:Takım Tutmuyor Yasemin:Fenerbahçe Cemre:Beşiktaş | |
|
| |
YASEMİN VE BEN soğuk üye
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 30 nerden : YASEMİNİN KALBİNDEN hepsi kahramanın : SONSUZ AŞKIM YASEMİN Kendini anlat : HAYATIM 3 ŞEY ÜZERİNE GRUP HEPSİ,DANS,ARKADAŞLARIM Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: tuttukları takımlar Paz Ara. 09, 2007 6:32 am | |
| HER RÖPORTAJLARINDA YASEMİNİM:FENERBAHÇE(BENDE ) EREN:BJK AMA FANATİK DEĞİL CEMRE:GS GÜLÇİN:TAKIM TUTMUYOR DİYORLAR AMA SİZDE HAKLISINIZ BU KONUDA ÇELİŞKİ YAŞANIYO KENDİLERİNE SORMAK LAZIM AMA NERDE BİZDE O ŞANS EN AZINDAN BENDE YOK ÖYLE Bİ ŞANS | |
|
| |
hepsici_bozat sıcak üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 27 nerden : giresun hepsi kahramanın : sorulur mu yha tabikide yasemin Kendini anlat : ben m@ny@k biriyim dans tutkum var hepsiyi ç o+10000k seviyorum valla çok espiriktüelimdiradım tuğçe Kayıt tarihi : 30/09/07
| Konu: Geri: tuttukları takımlar C.tesi Ara. 15, 2007 1:51 pm | |
| benim bildiğim Eren:Galatasaray Gülçin:Milli Takım Yasemin:fEnErBaHçe(benden) Cemre:Beşiktaş ben öyle biliyom | |
|
| |
| tuttukları takımlar | |
|