| abi-kardeş diyalogları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yAsEmİn webmaster
Mesaj Sayısı : 581 Yaş : 31 nerden : istanbul hepsi kahramanın : sorulurmu yasemin tabıkıde:) Kendini anlat : m@ny@kxx Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: abi-kardeş diyalogları Cuma Nis. 20, 2007 8:36 am | |
| Abi, Kız Karde? Diyalogları ; - aabiii, burda cips vardı nooldu..? - yedim. - e burda kurabiyeler vardı..? - onlarıda yedim. - yaa kolayı nereye koyduun? - içtim. - boşanda semerini yebe yuh! burda yarım bi çukulata var yiyorum ona göre - yiyemezsinki yaladım ben onu ------------------------------------------------------ - abi çay bardakları neredee...? - ulan bide evin kızı olucaksın, hayret birşey yaa!!! - ya söylesenee.. - tuvalete bak rezarvuarı içindeydi enson - e hani yok burdaa.. ------------------------------------------------------ - abi ojemi gördünmüü.. - ben sürüyorum şimdi bir dakika. kurusun rütu? yapıp vericem manyakmısın kızım sen ne biliym ben senin ojeni...! ------------------------------------------------------ - ya abii fırın nasıl açılıyodu??? - açıl susam açıl diyosun açılıyo. ------------------------------------------------------ - baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuş? - yuh alna bak ****** hava limanı gibi - böhüüüü ------------------------------------------------------ - ciyaaak örümcek anneciimm! - spidermanın posterini odana asarsın ama. ------------------------------------------------------ - abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü - valla tost makinesiyle sevişiyodu enson. - bikerede doğru cevap ver bee - tamam be yedim. - bak buna inanırım işte. ------------------------------------------------------ - kimdi o ? - kim kimdi? - arayan - ne zaman? - demin telefonda konustugun kimdi diyorum lafi dolastirma - osman - hmm. osman senin 1.90'a 90 bi abin oldugunu bilio mu? - ee bilmese de olur bence - hmm. ------------------------------------------------------ - biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi canımm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom - allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama ------------------------------------------------------ - kalk yemek isit bana hadi kos kos kos firla - ya bi gun de kendin yap bi isini ya, allahim neydi gunahim - ne? yarin gece cikmak istemio musun? - dolma mi tavuk pilav mi? ------------------------------------------------------ - kız git bana hede hodo al getir bakkaldan - getirmem - getir lan - getirmem kendin al - doverim - dovemezsin - doverim - dovemezsin - gidiklarim - hangi bakkal demistin | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
Mesaj Sayısı : 326 Yaş : 31 nerden : istanbull hepsi kahramanın : webmaster Kendini anlat : deli dolu cıvıl cıvılll Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Cuma Nis. 20, 2007 8:59 am | |
| | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
Mesaj Sayısı : 581 Yaş : 31 nerden : istanbul hepsi kahramanın : sorulurmu yasemin tabıkıde:) Kendini anlat : m@ny@kxx Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Cuma Nis. 20, 2007 9:51 am | |
| | |
|
| |
Dandini Co-Admin
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 nerden : Renkli Rüyalar Otelinden hepsi kahramanın : ErenciM Kendini anlat : Manyaks Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Cuma Nis. 20, 2007 1:19 pm | |
| | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Cuma Nis. 20, 2007 1:22 pm | |
| öyleyim huyum kurusun hihi | |
|
| |
Dandini Co-Admin
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 nerden : Renkli Rüyalar Otelinden hepsi kahramanın : ErenciM Kendini anlat : Manyaks Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Cuma Nis. 20, 2007 1:24 pm | |
| | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Cuma Nis. 20, 2007 1:44 pm | |
| | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
Mesaj Sayısı : 326 Yaş : 31 nerden : istanbull hepsi kahramanın : webmaster Kendini anlat : deli dolu cıvıl cıvılll Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Cuma Nis. 20, 2007 11:00 pm | |
| çokda mütevazisin hilal bayılıyorum sana | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları C.tesi Nis. 21, 2007 2:05 am | |
| bazıları benım ablamlarla yasadıklarıma benziyo... özellikle sondan 2 tanesi yanlız bn gece çıkmıyorum o ayrı | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 nerden : Yaseminin yanından cola içtik askımla hepsi kahramanın : Yoshym Kendini anlat : çok manyaxx ve çok çılgın bi kişilik Kayıt tarihi : 25/03/07
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları C.tesi Nis. 21, 2007 7:02 am | |
| benimde abimle diyolaglarıma benziyuo | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları C.tesi Nis. 21, 2007 7:06 am | |
| hehe bu arada arka plan rengı nasıl olmuş doğruyu sole | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 nerden : Yaseminin yanından cola içtik askımla hepsi kahramanın : Yoshym Kendini anlat : çok manyaxx ve çok çılgın bi kişilik Kayıt tarihi : 25/03/07
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları C.tesi Nis. 21, 2007 8:24 am | |
| çok güsel olmuş doğru sölüyom | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları C.tesi Nis. 21, 2007 8:40 am | |
| tamam cnm eger ben ablamla dıyaloglarımı yazsam katılırsınız gulmekten hehe | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Paz Nis. 22, 2007 12:26 am | |
| | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Salı Nis. 24, 2007 2:56 pm | |
| aslında oyle bı baslık açsak dıyologlarımızı yazsak ama bu sıte kaldırmaz valla benım ve ablamın dıyologlarını ehehehehhehe | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Çarş. Nis. 25, 2007 11:38 am | |
| bn yazmam haahahah | |
|
| |
MY Co-Admin
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 28 nerden : trabzon hepsi kahramanın : herkes olur valla Kendini anlat : çok maxyak biriyim yaw Kayıt tarihi : 05/03/07
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Çarş. Mayıs 02, 2007 9:45 am | |
| benim abim ve ablam yok ama kardeşimle geçiyo kardeşim kazanıyo cadı şey hep bende babamın aldığı çikolataları yiyorum ona da bırakmıyorum ohh | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Çarş. Mayıs 02, 2007 10:12 am | |
| | |
|
| |
MY Co-Admin
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 28 nerden : trabzon hepsi kahramanın : herkes olur valla Kendini anlat : çok maxyak biriyim yaw Kayıt tarihi : 05/03/07
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Çarş. Mayıs 02, 2007 10:16 am | |
| ağlayıp duruyo bikere gördü yerken tam ağzıma atıyodum başladı ağlammaya geri verdim | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
| |
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Perş. Mayıs 03, 2007 10:02 am | |
| hahahah bende dısardan çıkolata alırım eve gelene kadar yerım yada eve gırdığımde tam bıtırırken ablam derkı yuh be kızım ınsan bı parca bırakır nankor der ama aynısını o yaptığında bende aynısını dediğimde kapa çeneni dio büyük adaletsızlık işte goruyorsunuz | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Perş. Mayıs 03, 2007 12:44 pm | |
| bende dondurma alıyom yiyom çöpünü görüyo dondurmanın diyo öle olsun sen bana verme dondurmada -n kendini acındırıyo abişim sonra gidiyom bi tane daha alıyom ona | |
|
| |
MY Co-Admin
| Konu: Geri: abi-kardeş diyalogları Cuma Mayıs 04, 2007 7:40 am | |
| aynen ben de durmuyo cadı benim kardeşim 2 buçuk yaşında | |
|
| |
| abi-kardeş diyalogları | |
|