GrUp hEpSi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
GrUp hEpSi

!!!hAyAT BoŞ hePsİyLe cOşŞş!!!

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

hepsimizin bilinmeyenleri

4 posters
YazarMesaj
yAsEmİn
webmaster
webmaster
yAsEmİn

Kadın
hepsi kahramanın : sorulurmu yasemin tabıkıde:)
Kendini anlat : m@ny@kxx

hepsimizin bilinmeyenleri Empty
MesajKonu: hepsimizin bilinmeyenleri   hepsimizin bilinmeyenleri Icon_minitimeCuma Nis. 20, 2007 8:42 am

ARKADAŞLAR SİZİNDE GRUP HEPSİYLE İLGİLİ BİLDİĞİNİZ DEĞİŞİK ŞEYLERİ BURAYA YAZALIM.
GRUP HEPSİNİN BİLİNMEYENLERİ!!

GÜLÇİN; grubun en soğuk kanlı üyesi aynı zamandada en utangaçlarıda olan gülçin kitap okumayı,boş zamanları olursa gezmeyi çok seviyor.Gülçinin kötü bir yanı ise gülçin yemek yemeyi çok seviyor çok kolay kilo alıyor ve kilo almaktanda nefret ediyor.Ayrıca gülçin gülmeyide çok seviyor.

YASEMİN; en büyük hayali annesine müstakil bir ev almakmış ayrıca anneannesiyle uğraşmayıda çok seviyormuş birde yasemin ilaç hastasıymış en ufak bi olayda hemen ilaç içermiş ayrıca yasemin arabalardan çok hoşlanırmış.

EREN; tam bir film hastası boş zamanlarında genellikle film izlemeye bayılır.Jaz müziği çok seviyor ve açık hava onu rahatlatıyormuş ormanlık alanda oturduğu için yeşil renge bayılıyormuş.Eren eğer boş zamanı olursa kitap okumayada bayılır ayrıca eren 10seneye kadar dünyanın her köşesini didik didik gezmek istiyormuş.Erenle karşılaşıp ne dediğini anlayamazsanız bilinki çok sinirlidir çünkü sinirlendiği zaman çok hızlı konuşuyormuş

CEMRE; boş zamanlarında gezmekten çok hoşlanırmış en büyük hayali kendine güzel bir ev almakmış birde cemre korku filmlerini izlemeyi çok severmiş cemre taklit konularındada oldukça başarılıymış

BUNLAR BENDEN
https://superdortlu.yetkin-forum.com
BtUu_ErEn
site delisi
site delisi
BtUu_ErEn

Kadın
hepsi kahramanın : webmaster
Kendini anlat : deli dolu cıvıl cıvılll

MesajKonu: Geri: hepsimizin bilinmeyenleri   hepsimizin bilinmeyenleri Icon_minitimeCuma Nis. 20, 2007 9:09 am

saol
yAsEmİn
webmaster
webmaster
yAsEmİn

Kadın

MesajKonu: Geri: hepsimizin bilinmeyenleri   hepsimizin bilinmeyenleri Icon_minitimeCuma Nis. 20, 2007 9:24 am

bısı deıllllll
yosh_denis
sıcak üye
sıcak üye
yosh_denis

hepsi kahramanın : Yoshym
Kendini anlat : çok manyaxx ve çok çılgın bi kişilik

MesajKonu: Geri: hepsimizin bilinmeyenleri   hepsimizin bilinmeyenleri Icon_minitimeC.tesi Nis. 21, 2007 6:49 am

çok tşk
http://hepsiyosh.forumzen.com
yAsEmİn
webmaster
webmaster
yAsEmİn

Kadın

MesajKonu: Geri: hepsimizin bilinmeyenleri   hepsimizin bilinmeyenleri Icon_minitimeC.tesi Nis. 21, 2007 6:50 am

gorevımız
hepsici_bozat
sıcak üye
sıcak üye

Kadın
hepsi kahramanın : sorulur mu yha tabikide yasemin
Kendini anlat : ben m@ny@k biriyim dans tutkum var hepsiyi ç o+10000k seviyorum valla çok espiriktüelimdiradım tuğçe

MesajKonu: Geri: hepsimizin bilinmeyenleri   hepsimizin bilinmeyenleri Icon_minitimePaz Eyl. 30, 2007 7:37 am

ARKADAŞLAR CEMRENİN BURNU ESTETİKMİŞ
hepsici_bozat
sıcak üye
sıcak üye

Kadın
Kendini anlat : ben m@ny@k biriyim dans tutkum var hepsiyi ç o+10000k seviyorum valla çok espiriktüelimdiradım tuğçe

MesajKonu: Geri: hepsimizin bilinmeyenleri   hepsimizin bilinmeyenleri Icon_minitimePaz Eyl. 30, 2007 7:39 am

CEMRE LİSEDEYKEN BEŞ KEZ DİSİPLİNE GİTMİŞ ACAYİP LAFLAR KULLANIYOMUŞ MESELA ÇILDIR ÇILDIR GICIK OLDUĞU REKLAMLAR ÇIKINCA DELİRİRMİŞ ERENİN BABASININ SARIYER ZEKERİYA KÖYDE POLA MI NE ÖLE Bİ LOKANTASI VARMIŞ
hepsici_bozat
sıcak üye
sıcak üye

Kadın

MesajKonu: Geri: hepsimizin bilinmeyenleri   hepsimizin bilinmeyenleri Icon_minitimePaz Eyl. 30, 2007 7:39 am

VE EREN ESKİDEN BABASININ BARINDA ÇALIŞIYOMUŞŞ Laughing Very Happy santa flower
hepsici_bozat
sıcak üye
sıcak üye

Kadın

MesajKonu: Geri: hepsimizin bilinmeyenleri   hepsimizin bilinmeyenleri Icon_minitimeC.tesi Ara. 15, 2007 1:57 pm

yasemin bel fıtığı annesi üveyy abasıyla annesi boşanmış üvey annesin den 1.5 yaşında meriç die bi kardeşi var eren evine giderken ormandan geçiyo diyolar ama istanbulda orman ne arar

hepsimizin bilinmeyenleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-