| webcam | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yAsEmİn webmaster
Mesaj Sayısı : 581 Yaş : 31 nerden : istanbul hepsi kahramanın : sorulurmu yasemin tabıkıde:) Kendini anlat : m@ny@kxx Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: webcam C.tesi Nis. 21, 2007 9:44 am | |
| Farzedinki msnde bir kızla konuşuyorsunuz.Ve kamera muhabbetine sıra geldi. Kamera açıldı ve bi baktınız kız çirkin mi çirkin Bu olay karşısında olası diyaloglar
Kız : ee nasil görünüyorum ? erkek : valla k*çıma iki göz çizsem senden daha güzel görünür
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : önemli değil , herzaman yanımda poşet bulundururum
Kız : kamera çok bulanık değil mi? erkek : no problem , abazaya cine5 bile şifresiz görünür Kız : nasıl yaniuuu ? erkek : yok bişi sen devam et
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil !
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle
Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ?
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım!
Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ?
Kız : nasılım ? erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ? Kız : hayır vermedin , neden ? erkek : iyi !
Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan !
erkek : tamam kamera açılıyor. Kız : aaa kamerayı neden kapattın ? aaa çevirimdışı olmuş !
Kız : evet nasılım ? erkek : valla senin görüntüyü kaydedip forumda yayınlamak için camını açtırmıştım ama senin bu görüntüyü yayınlamaya kalksam kesin banlarlar beni!(alıntıdır) | |
|
| |
yosh_denis sıcak üye
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 29 nerden : Yaseminin yanından cola içtik askımla hepsi kahramanın : Yoshym Kendini anlat : çok manyaxx ve çok çılgın bi kişilik Kayıt tarihi : 25/03/07
| Konu: Geri: webcam C.tesi Nis. 21, 2007 9:45 am | |
| | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
Mesaj Sayısı : 581 Yaş : 31 nerden : istanbul hepsi kahramanın : sorulurmu yasemin tabıkıde:) Kendini anlat : m@ny@kxx Kayıt tarihi : 17/02/07
| Konu: Geri: webcam C.tesi Nis. 21, 2007 9:46 am | |
| | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
Mesaj Sayısı : 326 Yaş : 31 nerden : istanbull hepsi kahramanın : webmaster Kendini anlat : deli dolu cıvıl cıvılll Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: webcam Paz Nis. 22, 2007 12:28 am | |
| hahahahahha ssüper yaaaaaaaaa saollllll | |
|
| |
nil ılık üye
| Konu: Geri: webcam Salı Nis. 24, 2007 12:06 pm | |
| | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: webcam Salı Nis. 24, 2007 2:54 pm | |
| o kım yazdı buraya yanııııı :D | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
Mesaj Sayısı : 326 Yaş : 31 nerden : istanbull hepsi kahramanın : webmaster Kendini anlat : deli dolu cıvıl cıvılll Kayıt tarihi : 17/04/07
| Konu: Geri: webcam Çarş. Nis. 25, 2007 11:31 am | |
| bn bunları nerden bulguunu buldum (süper cumle kurarım üstümede tanımam yanee)
ayy havanıda atmadan geçme tamammı ??? | |
|
| |
MY Co-Admin
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 28 nerden : trabzon hepsi kahramanın : herkes olur valla Kendini anlat : çok maxyak biriyim yaw Kayıt tarihi : 05/03/07
| Konu: Geri: webcam Çarş. Mayıs 02, 2007 9:51 am | |
| bi tanesini iyi anlamadım ama diğerleri süüüüpeeeeeeeeerrrrrrr thanks yarın sınavım var alıştırma extraordinarily good | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
| Konu: Geri: webcam Çarş. Mayıs 02, 2007 10:11 am | |
| extraordinarily : harika anlamındamı kullandın cunku biçok anlamı var | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: webcam Perş. Mayıs 03, 2007 10:06 am | |
| | |
|
| |
MY Co-Admin
Mesaj Sayısı : 385 Yaş : 28 nerden : trabzon hepsi kahramanın : herkes olur valla Kendini anlat : çok maxyak biriyim yaw Kayıt tarihi : 05/03/07
| Konu: Geri: webcam Cuma Mayıs 04, 2007 7:41 am | |
| | |
|
| |
yAsEmİn webmaster
| Konu: Geri: webcam C.tesi Mayıs 05, 2007 2:05 pm | |
| | |
|
| |
BtUu_ErEn site delisi
| Konu: Geri: webcam Paz Mayıs 06, 2007 4:31 am | |
| | |
|
| |
manyax_yoshyxl soğuk üye
| Konu: Geri: webcam Paz Şub. 10, 2008 10:21 am | |
| | |
|
| |
| webcam | |
|